Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2009 09:22 - хотел "Новиз"-Пловдив
Автор: plovdivtourism Категория: Туризъм   
Прочетен: 1419 Коментари: 0 Гласове:
0



 
image image
image image
„Новиз” -  хотел imageimageimageimage

Адрес: Пловдив 4000, бул. "Руски" № 55
Тел.: +359 32/ 633 281
Факс: +359 32/ 633 465
e-mail: hotel@noviz.com 
http://hotel.noviz.com/ - хотел
www.noviz.com
/сайт на компания "Новиз" - част, от която е и хотел "Новиз"/ 

Хотел "Новиз" е разположен в самия център на града, в зоната на защитения парк „Бунарджика”. В него са внедрени и действат: система по качеството ISO 9001:2000, система по управление на качеството и безопасността на храните ISO 22000:2005. 
 Хотелът е част от групата фирми НОВИЗ, вносител на хотелско  и SPA оборудване. Последните достижения на хотелската и SPA индустрия се ползват в хотела и в day spa студио „Кадифе” - първото High Tech Beauty Studio в Пловдив, разположено в сградата на Делови център Пловдив, ул. „ Хан Кубрат” 1.
  Предимства на хотела: -   персонал, ориентиран към клиента и нуждите му; -   чистота, спокойствие, уют, сигурност и дискретност; -   гъвкава ценова политика към клиенти и партньори;
-   в цената на стаята е включена закуска и безплатно ползване на сауна и парна баня - бизнес хотел, носещ усещане на работна атмосфера, релакс и уединение в едно
-  удобна локация (паркова среда, 10-12 минути пеша от Стария град, 10-12 мин. с автомобил до Международен панаир Пловдив, Централна ж.п. гара, автогара „Юг” и „Родопи”);

Приемат се  разплащания с кредитни карти: 
image image  image


Новиз Хотел има 14 двойни стаи и 6 апартамента, просторни и уютни.  Пет от стаите и 3 от апартаментите са изцяло реновирани, а в останалите е извършена цялостна подмяна на интериора. . Всяка стая е оборудвана с климатик, телевизор с кабелна връзка, директен телефон с възможност за интернет връзка, безжичен интернет, мини бар и индивидуален сейф. Банята е с вана, сешоар, телефон и автономно отопление. 
imageimageimage 
Част от услугите на хотела:   
  • събуждане по телефона

  • рум сервиз

  • пране

  • химическо чистене

  • обмяна на валута

  • охраняем паркинг

  • рент-а-кар

  • трансфери

  • доставка на цветя

  • поръчка на такси

  • билети за спортни и културни мероприятия

  • билети за ЖП, автобусен и авио-транспорт

  • организиране на посещения на културни, исторически и религиозни забележителности в Пловдив и околността

  • безжичен интернет ( hot spot зони), покриващ всички стаи, рецепция, бар-фоайе и ресторанта

    организиране на посещения на винарски изби – запознаване с технологичния процес за производство на вино и дегустации на вина, водени от професионален технолог


    КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА
    Комплексът предлага високоскоростен безжичен интернет достъп и конферентна зала с 16-18 места, оборудвана с телефон, факс, копирна техника TV/Video, магнитна дъска, мултимедиен проектор, безжичен интернет ( hot spot ) 
     

    image


    РЕСТОРАНТ
    Ресторант “Новиз” предлага вкусно приготвени ястия от българската национална и европейска кухня и подбрана колекция от маркови български вина

    Предлага се и обедно меню ( business lunch ) .

    За редовни клиенти на ресторанта услугите на релакс центъра се предлагат с 10% отстъпка .
    КОКТЕЙЛ БАР
    Откритият коктейл-бар е идеалното място да намерите тишина и спокойствие в центъра на града сред тишина, на фона на панорамната гледка и насладата от предлаганите напитки и сладкиши. 

    Хотелът разполага с РЕЛАКС ЦЕНТЪР със сауна с контрастен басейн, парна кабина тип "Римска баня", инфрачервена кабина, хоризонтален солариум UWE, вертикален солариум Alisun, апарат за вакуум масаж BHS 210( Body Health) , масажи, отскоро се предлага маникюр и педикюр. 
    ПАРНА КАБИНА: Лукс, който се препоръчва на всеки загрижен за здравето си човек. Гореща баня, подобна на сауната, но с абсолютно различни хидротермални условия. Температурата в кабината е около 40-45єС, а влажността е 100%. Топлата влага хидратира кожата, прави я по-мека и еластична, стимулира кръвообращението, подобрява обмяната на веществата.
    САУНА С КОНТРАСТЕН БАСЕЙН: Доказан от хилядолетия ефект за подобряване на метаболизма.
    ИНФРАЧЕРВЕНА КАБИНА – чудото на XX век. Ть е подходяща дори и за деца, IR-кабината предразполага напълно да се отпуснете, а в това време организмът се прочиства и подмладява – активизира се имунната система, облекчават се мускулни и ставни болки, намаляват симптомите на умора и стрес, извежда се подкожната мазнина, подобрява се релефа на кожата.

    СОЛАРИУМИ: хоризонтален и вертикален солариум 

    Всеки ден, от 9.00-13.00 ч („happy hours”), се предлагат услуги на преференциални цени.

     



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: plovdivtourism
Категория: Туризъм
Прочетен: 75316
Постинги: 15
Коментари: 7
Гласове: 30
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930